Каталог
enАнглийски

Центърът за закупуване на стоки за дома на ЕДНО ГИШЕ в Китай

Changsha Kotto Glass Industrial Co.Ltd е създадена през 2003 г. и е професионален доставчик на домакински стъклария в Китай. Ние се занимаваме с всички видове стъклени изделия за ежедневна употреба и стъкло HomeDeco, включително ваза, пепелник, купа, чиния, чаша, чаша, буркан за бонбони, свещник, комплект за баня и др.

С повече от 20 години опит във външната търговия, Ние са формирали зрели намлява ефективен екип за покупкиотлична търговска група намлява в състояние да предостави най-доброто обслужване към клиентите. И също така има професионален дизайнерски екип, който може да предложи иновативни и модерни дизайни, има отдел за качество, който отговаря за проверката на качеството и гарантира, че всички продукти са стриктно проверени преди доставка.

Най-важното е, че поддържаме силни отношения на сътрудничество с повече от 150 фабрики за стъкло в Китай. И със голям склад от повече от 2 квадратни метра,най-популярните продукти от стъкло мога да бъдат доставени бързо от нашия склад Нашата стратегия е да предложим високоефективна услуга за доставка на едно гише и да създадем печелившо бъдеще с търговците на дребно и търговците на подаръци по целия свят.

екип

компания